Om Upplev Bandy

Andreas Söderman och Viktor BergkvistUpplev Bandy startades av Andreas Söderman i december 2015. Webbplatsen var tänkt som en mötesplats som fokuserade på upplevelsen av Sveriges mest underhållande sport — bandy. På Upplev Bandy skulle det finnas intervjuer om människorna, arenorna och matcherna som formar bandysporten till vad den är och som gör bandyn unik. Däremot skulle Upplev Bandy inte vara en plats där du hittade de senaste nyheterna eller analyser från den färskaste omgången i Elitserien, avsikten var att vara mycket mer tidlös än så och att fokusera på den större bilden av hela bandysporten.

På grund andra uppdrag inom bandyn har Andreas Söderman dock slutat med Upplev Bandy efter att säsongen 2015/16 tog slut. Därför finns nu möjligheten att ta över och fortsätta berätta mer om upplevelsen av Sveriges mest underhållande sport.

Upplev Bandy är ett färdigt koncept som ger dig en innehållsrik webbplats att bygga vidare på, du får konton på sociala medier som är upparbetade med följare och du får en enkel start på ditt projekt. Om det innebär att du förändrar inriktningen och konceptet till det som du vill att Upplev Bandy ska handla om är det givetvis helt upp till dig och din vilja. Oavsett hur du gör kan du komma i gång snabbt med din idé och ditt projekt och börja bidra till rapporteringen om bandy.

Är du intresserad av att ta över och driva Upplev Bandy den kommande bandysäsongen? Hör av dig till Andreas Söderman på andreas.soderman@upplevbandy.se eller 070-233 99 03.