Vill du ta över en färdig plattform och skriva om bandy?

Har du länge tänkt att det vore kul att skriva om bandy men inte hittat en form för det? Kanske är Upplev Bandy platsen där ditt skrivande kan ta fart?

På grund av andra uppdrag kommer jag inte att driva webbplatsen Upplev Bandy nästa säsong. Jag startade Upplev Bandy strax före jul 2015 med viljan att tillföra något jag tycker saknades i rapporteringen om bandy. Det vill säga längre intervjuer på internet som inte fokuserade på pågående matcher utan mer på den större bilden av Sveriges mest underhållande sport — bandy. Samtidigt fick jag göra det i en form som jag personligen tycker väldigt mycket om att båda läsa och skriva, nämligen längre intervjuer i text. Reaktionerna från er som har läst har tytt på att fler än jag uppskattar det här konceptet.

Från och med nästa säsong kommer jag vara ansvarig för information och media i Vetlanda Bandyklubb, ett tidskrävande uppdrag som gör att jag tyvärr kommer få lägga Upplev Bandy åt sidan den kommande säsongen, samtidigt som uppdraget i VBK är något jag verkligen vill göra och ser fram emot.

Ta över en färdig webbplats och sociala medier-konton

Upplev Bandy är en idé jag länge har haft men som jag inte kom i gång med förrän efter halva förra säsongen. Just därför vet jag att det som ofta hindrar idéer från att ta liv är förarbetet. Man tar sig inte tid, man fastnar och man kommer helt enkelt inte i gång. Av den anledningen tror jag också att det finns fler bandyintresserade runt om i Sverige som precis som jag känner intresset av att skriva om sporten, men som inte kommer i gång med förarbetet för att starta ett projekt. Det är just därför som det vore så passande om just du som tycker om bandy och vill skriva om den tar över Upplev Bandy.

Upplev Bandy är ett färdigt koncept som ger dig en innehållsrik webbplats att bygga vidare på, du får konton på sociala medier som är upparbetade med följare och du får en enkel start på ditt projekt. Om det innebär att du förändrar inriktningen och konceptet till det som du vill att Upplev Bandy ska handla om är det givetvis helt upp till dig och din vilja. Oavsett hur du gör kan du komma i gång snabbt med din idé och ditt projekt och börja bidra till rapporteringen om bandy.

Det jag tar med mig från de få månader jag skrev intervjuer och drev Upplev Bandy är att det var så roligt och givande. Inte minst i mötet med bandymänniskor, personligheter som gärna berättar om sig själva och om sporten som vi gemensamt tycker så mycket om. Och det är just det jag vill ska fortsätta. För även om jag personligen kommer göra andra uppdrag den kommande bandysäsongen så tycker jag att det vore bra om en webbplats som Upplev Bandy finns kvar för att berätta om upplevelsen av bandy och som ger olika personligheter chansen att berätta om sig själva och sitt bandyliv. Det behövs fler webbplatser som skriver om bandysporten och Upplev Bandy ger dig en bra grund att bygga vidare på.

Är du intresserad av att ta över och driva Upplev Bandy den kommande bandysäsongen? Hör av dig till Andreas Söderman på andreas.soderman@upplevbandy.se eller 070-233 99 03.

Andreas Söderman

andreas.soderman@upplevbandy.se